Består din garderobe af evergreen items?

Det er skønt at købe nyt ind til garderoben. Det kan give en fornemmelse af glæde helt ind i maven og det er på trods af at flere af os har en tendens til at købe tøj ind, som aldrig bliver brugt – og det er ærgerligt.

Derfor handler det om at skabe den garderobe der består af evergreen items – altså tøj der bliver ved med at være på mode og som kan mikses og matches på et utal af måder. Med den tilgang er der ingen grund til at have en bugnende garderobe, du kan nemlig skabe adskillige outfits med få stykker tøj.

Det er vigtigt med god kvalitet

Når du skal finde frem til de få stykker tøj, er det dog vigtigt at du vælger dem nøje. De skal være i en høj kvalitet således de kan holde til hverdagens slid og slæb, og så de også bliver ved med at se pæne og ordentlige ud. Derfor bør du lede efter kendte brands for på den måde at være sikret en høj kvalitet.

En sådan kan du blandt andet finde hvis du tager et kig inden for hos Luupe. Her finder du de smukkeste items fra en lang række kendte brands såsom Halo, Ganni, Skall Sudio og Anine Bing.

Sørg for den rigtige sammensætning af items

Derudover skal du sørge for at vælge stilarter, farver, mønstre og snit med omhu.

Du skal gerne sørge for at have en god kombination af de mere neutrale items, du sagtens kan mikse med hinanden, og så bør du også have et par items med masser af farve og mønstre, som til alle tider kan skabe et mere vovet og spænende look.

De neurale items kan du altid sammensætte med de mere spændende items, og på den måde kan du skabe dine egne, personlige og unikke looks.