Den bedste størrelsesguide til de fedeste sko

En 90’er klassiker er kommet tilbage – eller har den overhovedet været væk? Den ikoniske Air Jordan sko er under alle omstændigheder blevet vanvittigt populær igen de seneste år. Dels fordi de er så fede, men også fordi de sidder virkelig godt – hvis de passer vel at mærke.

Hvor skoen trykker

De fleste er begyndt at shoppe mere og mere på nettet, men der kan opstå nogle problemer, når man køber sko online. Det største problem er, at man ikke kan prøve dem, før kan køber dem, som man kan i butikken. Og det er jo bare mere besværligt at skulle sende en pakke retur med posten, end at give et par sko tilbage til ekspedienten. Derudover kan der være forskel på størrelserne fra ét mærke til et andet. En størrelse 43 hos det ene brand er ikke nødvendigvis den samme størrelse hos det andet brand. Derfor findes der heldigvis en Air Jordan størrelsesguide, som kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige størrelse. Her er fodstørrelsen gjort op i centimeter, som så er omsat til den rigtige størrelse Air Jordan sko.

Der er ofte forskel på en damefod og en herrefod

Vær også opmærksom på, om skoene er til en dame eller en herre. Air Jordan er unisex og bliver brugt lige meget af kvinder og mænd. Det kan have indflydelse på størrelsen, men det kan man læse mere om på nettet.

Det er så rart at ramme skostørrelsen i første omgang, så overvej at følge guiden og slip for at sende pakker frem og tilbage, indtil du rammer den rigtige. Når guiden netop er lavet til Air Jordan sko, så er det fordi, det ikke altid er lige nemt med dem, men det er til gengæld det hele værd, når man har fundet de sko, som sidder præcis som de skal.