Essentielle basisvarer til mandens garderobe

Når du skal opbygge en god, praktisk og komfortabel garderobe, kommer du ikke udenom, at der er nogle essentielle beklædningsgenstande, du skal have styr på, inden du kan begynde at tænke på alt det sjove, unikke og personlige, du også skal have.

Behøver disse basisvarer at være kedelige? Nej, langt fra! Men de skal være praktiske, holdbare og tidløse. I følgende tekst bliver du guidet igennem nogle af de essentielle genstande, der altid er nødvendige at have i garderoben, og du får samtidig inspiration til, hvordan du sørger for, at det ikke bliver mondænt og kedeligt.

Bliv dækket ind helt ind til skindet med jeans, strømper og signal t-shirts

Lad os få det kedeligste, men dog noget af det vigtigste af banen – du skal selvfølgelig have sokker, underbukser og undertrøjer. Den giver sig selv.

Når du skal købe t-shirts til din garderobe, skal du først og fremmest tænke kvalitet frem for kvantitet. Så længe du har nogle gode t-shirts, som er holdbare og går til mange outfits, behøver du egentlig ikke at have helt vildt mange. For eksempel er signal t shirt og polo et af de mest populære brands i Danmark, og det er der en grund til. De er lækre i kvaliteten, fås i mange farver og holder længe. Win, win, win.

Hav altid gode jeans, sommerlige shorts både praktiske og fine skjorter og lækre, varme sweatshirts, signal t-shirts og strik i din garderobe. En jakke til hver årstid, og sko til både vandretur, arbejde og fest. Skulle du være good to go til enhver lejlighed.

De personlige beklædningsgenstande

De essentielle elementer i garderoben behøver ikke være kedelige! Lad din personlighed skinne igennem gennem sjove prints og klare farver. Folk lægger mærke til din beklædning, specielt hvis den adskiller sig fra andres, og det er derfor en god måde at skabe et godt førstehåndsindtryk på.