Få Haglöfs friluftstøj og ABU Garcia hos Effektlageret

Hvis du skal til at trække i fiskertøjet og smide linen ud, kræves det rette udstyr til opgaven. Hos Effektlageret sidder de klar med både den perfekte beklædning og det vildeste fiskegrej. Overvej at købe Haglöfs friluftstøj online på www.effektlageret.dk. Eller find det rette fiskegrej fra ABU Garcia, som du kan bruge til at fange en masse fisk. Læs mere om begge dele herunder.

Køb Haglöfs friluftstøj på www.effektlageret.dk

Køb Haglöfs friluftstøj online, hvis du gerne vil være klar til den næste fisketur. Vejen til en succesfuld fisketur starter med det rette fodtøj. Blandt Haglöfs friluftstøj finder du skridsikre og behagelige sko, som er velegnede til fiskeri i den danske natur. Naturligvis har Effektlageret også jakker, som kan holde dig varm i al slags vejr. Du finder komfortable bukser i strækbare materialer og med forstærkninger blandt Haglöfs friluftstøj. På tøjet er der altid de nødvendige lommer, så du har et sted at opbevare det mindre fiskegrej og eventuelt værktøj.

Køber du Haglöfs friluftstøj online, kan du være sikker på, at du får tøj, som er designet til fisketuren. Det vil sige, at holdbarheden også er i højsædet. Tekstilerne, som bruges, er eksempelvis polyamid, elastan, polyester og bomuld. Ud fra brugen af disse materialer kan man konkludere, at der er lagt fokus på en kombination af strækbar komfort og langtidsholdbarhed. Klik ind på www.effektlageret.dk, og køb Haglöfs friluftstøj online, så du er klar til fiskeriet.

ABU Garcia fiskegrej er i tårnhøj kvalitet

Når du skal ud at fiske, er det naturligvis også afgørende, at du har det rigtige fiskegrej. Fiskegrej fra ABU Garcia er et oplagt valg. Uanset hvilken fiskestil du hælder til, har ABU Garcia fiskestangen til dig – geddesæt, triggersæt, dropshot sæt og så videre. Nogle af deres fiskestænger er lavet i samarbejde med den famøse fisker Claes Svartzoner Claesson. Derfor kan du være sikker på, at der er lagt professionel omtanke i ABU Garcia fiskegrejet. Dog er det ikke kun fiskestænger du finder i Effektlagerets udvalg af ABU Garcia. De har landingsnet, som kan bruges til at sikre fangsten. Du finder spande og rummelige rygsække, hvor du kan opbevare dit fiskeudstyr. Blandt ABU Garcia fiskegrejet finder du også al den agn, hjertet begærer. Der er realistiske gummidyr, som giver gode chancer for at få bid. Besøg www.effektlageret.dk, og dan dig et overblik over deres fantastiske fiskeudstyr. Du kan altid få skarpsindig rådgivning, hvis du stiller dem spørgsmål, for de har været i branchen længe.