Hvordan snurrer man kanelsnurrer

Det er på tide, at du lærer kunsten at spinde en perfekt kanelsnurrer. Uanset om du er en erfaren bager eller lige er begyndt på din rejse ind i verdenen af søde godbidder, vil denne enkle vejledning lære dig, hvordan du laver en lækker kanel twister, der helt sikkert vil behage alles smagsløg. Det eneste, du behøver, er nogle grundlæggende bageartikler og lidt tålmodighed! Lad os komme i gang, så du kan lære hvordan snurrer man kanelsnurrer!

 

Trin-for-trin hvordan snurrer man kanelsnurrer

Det første skridt i at lave en kanelsnurrer er at samle dine ingredienser. Du skal bruge almindeligt mel, sukker, stødt kanel, smør og æggehvider. Hvis du ikke har alle disse ingredienser ved hånden, skal du ikke bekymre dig – du kan erstatte sukkeret med ting som æblemos eller honning. Når du har alle ingredienserne klar, skal du forvarme ovnen til 175 °C.

Bland derefter mel og sukker sammen i en skål, indtil de er blandet. Tilsæt derefter den malede kanel og smør. Brug en elektrisk røremaskine ved middel hastighed til at blande det hele sammen, indtil det danner en dejlignende konsistens. Du kan også bruge en træske til dette trin, hvis du foretrækker det! Nu er det tid til den sjove del – at forme dine snurrer! Tag små mængder dej, og rul dem til lange strimler, der er ca. en halv tomme tykke. Drej derefter hver strimmel til en spiralform og læg dem på en smurt bageplade. Sørg for, at de ikke ligger for tæt sammen, så de ikke klistrer fast, når de bages!

Til sidst piskes æggehviderne, indtil de danner stive toppe, hvorefter de pensles på hver spiralform med en pensel eller en ske. Bag dem i den forvarmede ovn i 8-10 minutter, eller indtil de er gyldenbrune. Lad dem køle af, inden de serveres, og nyd dem! Nu ved du hvordan snurrer man kanelsnurrer samt hvordan man bager dem til perfektion. Du er nu klar til at serverer for dine gæster, næste gang du skal have besøg.

 

Nem guide til hvordan snurrer man kanelsnurrer

Med denne nemme guide kan alle lære at snurre den perfekte kanelsnurrer! Med blot nogle grundlæggende forsyninger og minimale færdigheder kan du piske disse lækre godbidder på ingen tid. Så tag dine ingredienser og gør dig klar – det er tid til noget seriøst bagesjov!