Hygge med strikkepindene: 4 grunde til at vælge kvalitetsgarn i silke

Strikning er ikke et nyt fænomen. Men det er først i nyere tid, at mange har fået øjnene op for strikningens nærmest terapeutiske egenskaber. Det er sundt for psyken at arbejde med hænderne. Og strikning giver dig samtidig muligheden for at fremstille både bluser, tørklæder og rigtig meget andet godt til garderoben.
Hvis du jævnligt finder strikkepindene frem, er du sandsynligvis også ofte på jagt efter kvalitetsgarn. Nedenfor giver vi dig fire gode grunde til at vælge silkegarn fra Kreativgarn.dk.

Det allergivenlige naturmateriale

Silke udvindes typisk fra den såkaldte kokon, som larver spinder omkring sig. Dermed er silke et naturmateriale, og dette betyder, at silkeklæder særligt egner sig til folk, der kæmper med allergi. Hvis du har sart hud, har du sikkert også oplevet, at din hud let føles irriteret, når du for eksempel iklæder dig polyester eller akryl. Medmindre du har en decideret silkeallergi, er tøj i silke den allergivenlige vej frem. Og så er der rigtig god grund til at strikke med silkegarn.

Komfort med silkegarn

Silke kendetegnes særligt ved en luksuriøs, blød og udpræget behagelig tekstur. Silke er blandt de mest åndbare materialer, du kan strikke med, og dermed egner silkegarn sig særligt til strik af forårs- og sommertøj.

Holdbarhed

Trods materialets lette fremtoning, er silke et både stærkt og holdbart materiale. Hver af de silketråde, der udgør en kokon, er omtrent 1.300 meter lange, og selvom den enkelte tråd er for sart til for eksempel strikning, giver kombinationen af otte eller 10 silketråde et resultat, som gør silke velegnet til daglig brug. Når du køber din silkegarn, er trådene allerede sammenviklet, og de skal ikke behandles yderligere. Du kan med andre ord bare gå i gang med at strikke.

Det elegante udtryk

Silkegarn findes i et væld af forskellige farver og tykkelser. Fælles for alt, der bliver strikket med silke, er, at tøjet har et lettere blankt og meget elegant udtryk. Hvis du er inviteret til bryllup, fødselsdag eller en anden særlig anledning, kan du med fordel iføre dig en ny, strikket bluse eller nederdel i silke. Er tøjet strikket med silkegarn af bedst kvalitet fra Kreativgarn.dk, er du sikker på et look, der på én gang er underspillet, stilfuldt og festligt. Køb din silkegarn i dag hos Kreativgarn.dk – og frem med strikkepindene!