Mangler du en kabinekuffert til din næste rejse

Hvis du leder efter kuffert, der vil gøre din næste rejse til en leg, skal du kigge på deres udvalg her hos hugo-p.dk. De har et stort udvalg af kabinekuffert i både neutrale og mere iøjnefaldende designs, så du er sikker på at finde en, der passer til dine behov.

Deres kabinebagage er fremstillet af materialer af høj kvalitet, så du kan være sikker på, at den vil kunne modstå rejsens hårde prøvelser. Og hvis du er heldig, kan du måske endda finde en kabinekuffert på udsalg, så du får endnu mere værdi for pengene.

Så dyk ned i deres udvalg, og vælg din nye kuffert i dag. De glæder sig til at modtage din bestilling, og sende deres kabinekuffert afsted.

Vælg mellem flere forskellige farver kabinekuffert

På denne side har vi samlet kabinekuffert fra forskellige kendte mærker – såsom Travelite, Eastpak, Enrico Beneti, American Tourister og Bon Goût. Fælles for alle disse modeller er, at kvaliteten er i højsædet, så du kan fokusere på at pakke og lade kufferten passe på dine ejendele under rejsen.

De modeller, du finder hos os, findes både i hardcase og softcase typisk fremstillet i polyester. Derudover kan du vælge mellem en trolley med 2 hjul og en spinner 4 hjul, hvoraf de fleste i dag har 4 hjul. De 4-hjulede modeller er nemme at skubbe eller trække gennem lufthavnen ved hjælp af teleskophåndtag.

De fleste kabinekufferter har en maksimal størrelse på 55 x 40 x 20 cm, hvilket du nemt kan kontrollere med en bagagevægt i kabinestørrelse. Det er dog altid flyselskaberne, der har det endelige ord om, hvilken størrelse og vægt din kabinekuffert må have. Derfor anbefaler vi, at du altid orienterer dig om dit flyselskabs gældende regler for kabinekuffert inden afrejse.

Du kan finde kabinekuffert i mange forskellige farver hos Bagageshop. Hvis du ønsker en traditionel sort kuffert, har vi flere modeller at vælge imellem. Men hvis du ønsker noget, der skiller sig mere ud, tilbyder vi også rød, blå, grøn og endda pink kabinekuffert. Der findes også kufferter med sjove prints som dyreprint eller blomster. Uanset hvad dine præferencer er, er vi sikre på, at du vil finde kabinekufferter