Mangler du inspiration til efterårsgarderoben?

Efteråret er kommet og træernes blade skifter farve. Dette betyder også, at vejret er blevet køligere og derfor, kan man have brug for at udvide sin efterårsgarderobe. Der findes et hav af tøj, der passer perfekt til efteråret. Det er en god ide at vælge noget lidt varmere, som man eventuelt også kan bruge til vinter. Så hvis du er på udkig efter herretøj til dig selv eller din partner, så kan du eventuelt tage et kig på bæredygtigt tøj til mænd fra ELSK.

Varme trøjer og gode bukser

Som sagt, er det en god ide at vælge noget tøj, der er varmt. Det kan være sweatshirts i diverse farver, der kan passe til de fleste bukser. Hvis du ønsker nogle farver, der passer til efteråret, kan du for eksempel vælge nogle neutrale farver, såsom beige og brun. En anden god ting at have i garderoben, er striktrøjer. De er især gode til de kolde dage. Her kan du også vælge dem, i neutrale farver eller lige den farve, du ønsker. Langærmet t-shirts kan også være gode til efteråret. Dem kan du også få, i mange forskellige farver. Et par gode bukser eller jeans er også ideelt for efterårsgarderoben. De kan samtidig også passe til de fleste trøjer. Eftersom tøj produktionen er hård for miljøet, kan man med fordel vælge et købe tøj, hos et bæredygtigt mærke. Du kan for eksempel købe bæredygtigt tøj til mænd fra ELSK.

Online eller i fysiske butikker

Du kan starte med at kigge på efterårstøj online, da der findes uendelige af muligheder der. Der findes mange forskellige mærker. Du vil for eksempel, også kunne købe bæredygtigt tøj til mænd fra ELSK. Hvis du ikke er meget til online shopping, kan du sagtens, tage et smut forbi de fysiske butikker. Det vigtigste er, at du finder noget tøj, du føler dig tilpas i.