Micha er et stærkt dansk mærke med mere end 85 års erfaring

Micha er et stærkt dansk mærke med mere end 85 års erfaring inden for dametøj. Micha startede oprindeligt med at producere strik på fabrikken i Herning, men har siden udvidet sortimentet til også at omfatte t-shirts, bukser, shorts, nederdele, kjoler, bluser og skjorter. Micha er kendetegnet ved sine smukke farver, der følger tidens trends. Når du bærer micha, ved du, at du er stilfuld og velklædt. micha er det perfekte valg for enhver kvinde, der ønsker at se godt ud. Besøg micha i dag for at finde dit perfekte outfit til dig eller din veninde.

Micha Collections er et modebrand, der tilbyder kollektioner fire gange om året

Micha Collections er et modebrand, der tilbyder kollektioner fire gange om året. Størrelsesudvalget går fra 36 til 48, hvilket giver vores kunder en unik mulighed for at blive klædt moderigtigt på uanset størrelse og form. Micha er designet i Danmark. Vi går op i kvalitet, og det er også et af kendetegnene for vores stærke brand. Tøjet er designet til at holde, og vores designere rejser verden rundt for at lade sig inspirere af vores smukke kollektioner og finde de bedste materialer. Micha Collections er det perfekte valg for dig, der ønsker at følge med de nyeste modetrends uden at gå på kompromis med kvalitet og stil.

Soulmate er et dansk mærke i vækst med fokus på høj kvalitet

Soulmate er et dansk mærke i vækst, med fokus på høj kvalitet, naturlige, bløde og behagelige materialer. Hver stil har et enkelt udtryk tilsat små unikke Soulmate Signaturer i form af diskrete detaljer. Stilen er et mix af Feminine, Raw, Casual Styles, som kan kombineres på mange forskellige måder for at opnå et individuelt look, og hvor hvert outfit vil passe til mange forskellige lejligheder. Kollektionen indeholder alt fra t-shirts, feminine bluser, lette og chunky strik, smukke kjoler, velsiddende bukser, små jakker og smukke frakker, samt et par tørklæder.