New feet sko til dig!

Hvis du leder efter sko, der er specielt designet til at give komfort og støtte til dine fødder, er sko til nye fødder et godt valg. Udviklingen af new feet sko sker i samarbejde med professionelle terapeuter og med input fra læger, ortopædkirurgiske kirurger og fodterapeuter, så du kan være sikker på, at de er af høj kvalitet og vil bidrage til at forbedre dine fødders tilstand. New feet sko er især gode til folk med problemfødder i form af diabetes og gigt, men også til “normale” men følsomme fødder. Med nye fodsko kan du endelig sige farvel til fodsmerter og ubehag i fødderne!

New feet sko – Førsteklasses fodtøj

New feet er et mærke af førsteklasses fodtøj, der bruger innovative konstruktionsmetoder til at skabe komfortable sko af høj kvalitet. Alle new feet sko er fremstillet ved hjælp af Strobel-konstruktion, hvilket betyder, at overdelen og mellemsålen er syet sammen som en handske, før ydersålen sættes fast. Denne konstruktionsteknik giver new feet sko øget stabilitet omkring hælen og gør det muligt at bruge strækmaterialer i overdelen. Ud over deres overlegne konstruktion har new feet sko også udtagelige indlægssåler, der kan tilpasses dine behov eller udskiftes med specialindlæg. Remmene på new feet sko er designet til at være ekstra lange, så du nemt selv kan afkorte dem for at opnå en ønsket længde. Uanset om du er på udkig efter hverdagssneakers, klædelige hæle eller noget andet, så er new feet sko lige noget for dig!

New feet sko – maksimal komfort

New feet sko er designet til at give maksimal komfort, selv for dem med lidelser som knæskal eller hammertæer. OrthoStretch-teknologien gør det muligt for skoen at tilpasse sig din fods form, hvilket giver en tilpasset pasform, der hjælper med at reducere smerter og ubehag. Hvis du bærer en bandage på din fod, er sko til nye fødder et optimalt valg, fordi de ikke gnider eller skurrer. Med deres høje grad af komfort og støtte er new feet sko perfekte til alle, der ønsker at forbedre deres fodsundhed.