Redebyggeriets skønne forberedelser

Når to bliver til tre er der masser af forberedelser og gode råd. Noget skal I selv gøre jer erfaringer inden for, mens andet er godt at være forberedt på. Det kan for eksempel være, hvilke ting, man gerne skal have købt inden babys ankomst. Alt må tages ud fra jeres udgangspunkt, og I må starte jeres redebyggeri i jeres helt eget tempo.

  • Tøj

Tøjet er svært at komme udenom, og selvom man ikke behøver at have den fulde garderobe klar til barnet bliver født, er det alligevel en god idé at have købt noget babytøj. Det kan for eksempel være tøjet, barnet skal have på fra hospitalet og de første uger frem. Når barnet først er født, er det fulde fokus på det, og her er det rart ikke at skulle tænke på indkøb af nyt passende tøj og lignende. Mulighederne er mange, og du kan blandt andet gå på opdagelse i alverdens fint babytøj her.

  • Tilbehør

Du kan hurtigt også blive vejledt i behov for alverdens tilbehør til jeres barn. Noget af det er reelt nok, mens andet kan være noget, som du aldrig får i brug. Ting som barnevogn, autostol, lift, sutter og lignende er alle godt tilbehør til en hverdag med en baby, og kan med fordel forberedes lidt tid i forvejen. Med god tid til at finde det rigtige til jer og jeres liv, er I godt forberedte til det nye liv som forældre.

  • Til forældrene

Jer som forældre har også behov at udfylde, når barnet først er kommet til verden. Det kan være alt fra snacks i hospitalstasken til forberedt mad til fryseren. Alt dette sætter man pris på, når hverdagen først er gået i gang og livet med en nyfødt stormer afsted. Ofte er forberedelser til at lette trætte forældres hverdag gavnligt, da søvn og energi godt kan være i underskud efter familieforøgelsen.