Sådan bliver du bikiniklar

Har du glædet dig enormt meget til sommeren 2023? Det er måske året, hvor du skal være sammen med dine veninder og hygge i parkerne eller feste igennem. Det kan også være, du skal være sammen med din partner og ud og udforske verden. Uanset hvad er der som oftest også dømt badetid i godt vejr, og måske du skal nyde det i poolen i haven, ved den nærmeste sø eller ude på stranden.

Find den rigtige bikini

Der findes et utal af bikinier til 2023 sæsonen, og det handler bare om at finde en, som du godt kan lide. Kroppe er forskellige, og derfor er der også nogle gange nogle bikinimodeller, som passer dig bedre end andre. Det kan være du har en stor barm, som kræver en bikini, der kan holde ’pigerne’ på plads. Det kan også være, du har mindre bryster og derfor ikke kan fylde en bøjlebikini ud, hvorfor det måske kan være bedre at kigge efter en anden slags bikini. I sidste ende handler det kun om, at du finder en bikini eller badedragt, som du føler dig godt tilpas i.

Tænk over tanlines

Hvis du går meget op i at få en god tan til sommer, kan det også være du vil overveje dit køb af bikini ud fra, hvilke der giver den pæneste tan. Hvis du gerne vil undgå for mange tanlines, kan du eksempelvis købe en bikinitop uden stropper, så du undgår mærker fra dem. Det kan også være, et par højtaljede underdele vil komme i vejen for din tan, hvis den dækker helt op over din navle. I nogle tilfælde er der også nogle, som køber én bikini til at tanne i, for eksempel en g-strengs bikini og en top uden stropper, og så køber mere specielle bikinier til at bade i. Dette kan du jo overveje.