Sådan får du et sundere selvbillede

Vi bombarderes i medierne med den ”perfekte krop”, der laves film og tv-serier og dokumentarer, der skal afkræfte den perfekte krop og komme de ekstreme kropsidealer til livs, men det er ikke altid, at denne dyrkelse hjælper! Så hvordan hjælper du dig selv til at få et bedre og sundere selvbillede? Det kan du forhåbentlig blive klogere på her!

Find det rigtige undertøj

Der findes mange, hvis krop ser ud nærmest lige som din. På diverse sociale medier findes der højst sandsynligt en eller flere content creators hvis kropstype minder meget om din egen. Du kan søge inspiration hos dem. Hvis du fx synes, dit tøj ikke klæder dig, kan du se, hvordan de styler deres tøj, om de går mest i højtaljede eller lavtaljede bukser, og om de bruger en bestemt type BH eller top.

Opdater din garderobe med alt lige fra undertøj til overtøj! Er dine bukser blevet for store eller for små? Så skal du ikke blive ved med at tvinge dig i dem, bare fordi du engang kunne passe dem. Find nogle bukser, du så herregodt ud i i den størrelse, du har nu! Forkæl dig selv med nogle nye PrimaDonna trusser og BH’er!

Lav selvhjælpslektier

Hvis du ikke bryder dig om, hvordan du ser ud, når du står foran spejlet, skal du øve dig i at tale pænt til dig selv. Det kan være utroligt grænseoverskridende, men hvis du kan vælge at elske dig selv højere, hvorfor så lade være?

Jo større et fokus du har på, at du er smuk og hvilke gode personlighedstræk, du har, jo større sandsynlighed er der for, at du finder flere af dem! Du er sikkert rigtig dygtig til at elske andre mennesker. Husk, at kærlighed er en følelse, og derfor er dens mængde ubegrænset. Lær at brug den på dig selv også!