Sådan kan du bruge labels i børnenes tøj

Børn er skønne og fulde af liv. De nyder at lege rundt, og lader ikke til nogensinde at overveje, om deres handlinger får konsekvenser, så de faktisk kommer til skade, når de f.eks. ruller ned af en stejl bakke. Dette lader ofte til at slide hårdere på deres tøj end deres velvære. Det betyder også, at der kommer nogle daglige skift i påklædning, når der kommer hul i knæet eller andre steder. I disse situationer kan labels måske blive du og dine børns nye bedste ven.

Gær det nemt at kende forskel

For en start kan labels især være nyttig, hvis dine børn er i institution eller andetsteds, hvor der er mange andre børn. Her sker det højst sandsynligt, at dine børn i løbet af dagen skal skifte tøj. Pædagogerne har mange børn at holde styr på, hvoraf du kan lette deres arbejde, ved at montere labels i nakken af dine børns tøj. På den måde kan pædagoger altid se, at dette stykke tøj tilhører netop dine børn, så I slipper for at få det forkerte tøj på og med hjem. Det er også en hjælp til dig, hvis du nogle gange kommer til at bytte rundt på storebror og lillebrors trøjer.

Lap børnenes tøj med personlige labels

Udover at labels kan bruges til at angive, hvem tøjet tilhører, kan de også bruges, hvis der går hul på et par bukser eller andet. Her bruger du labels som lapper. I stedet for at det er et kedeligt ensfarvet stykke stof, som du plastrer på knæet, kan du med fordel klistre sjove labels på. Her kan du sammen med dine børn bestemme, hvilke labels de synes ville være passende eller sjove. På den måde får deres slidte tøj straks en opgradering, og bliver pludselig et mere personligt stykke tøj, som de selv har været med til at ”designe”.