Står du og mangler et par handsker, til vintertiden, så har Randers handsker de perfekte vinterhandsker til dig!

Randers handsker er det perfekte valg for dem, der ønsker en kvalitetshandske, der holder længe. Virksomheden har været i hænderne på blot fire familier siden 1811, og den seneste familie har drevet virksomheden i tre generationer. De er stadig aktive med at bringe deres verdenskendte ekspertise ind i hvert eneste produkt. Siden 2019 har en ny familie påbegyndt det næste skridt i Randers Handskers historie – at bringe det hæderkronede mærke videre til næste generation gennem de tidløse kvalitetsprodukter i RHANDERS-kollektionen.

Historien bag den kendte virksomhed – Randers handsker

Randers handsker har en lang og historisk historie. I mange år blev de brugt i markedsføringen af handsker fra Randers. En industri, der på sit højdepunkt beskæftigede op mod 20 % af Randers’ indbyggere, og som blev besøgt af flere forskellige handskefabrikker.

Siden 1970’erne har Randers Handskefabrik været den eneste tilbageværende handskefabrik i byen. Som sådan er de den eneste virksomhed, der stadig fremstiller de berømte “Handsker fra Randers”

Hvis du er på udkig efter et par kvalitetshandsker med en rig historie bag sig, skal du ikke lede længere end til Randers-handsker!

Randers handsker – lavet af det bedste materiale

Randers handsker er et håndlavet produkt af høj kvalitet, der er blevet fremstillet i Danmark siden 2019. Virksomheden bag mærket er Rina Hansen, som overtog Randers Handskefabrik efter at den lukkede i 2018

Randers handskemærket blev skabt med det formål at bringe fremstillingen af lædervarer tilbage til Randers by og skabe beskæftigelsesmuligheder for folk i lokalområdet

Alle randers handsker er fremstillet af 100 % naturlige materialer og er designet til at være både komfortable og holdbare. Virksomheden tilbyder en bred vifte af forskellige stilarter af handsker, til både mænd og kvinder

Hvis du er på udkig efter et par handsker, der holder hele livet, så Randers handsker er det perfekte valg.

Randers handsker har leveret handsker til kongelige familier

Rhanders Handsker har leveret handsker og lædervarer til kongelige familier siden deres oprindelse. Prinsesse Dagmar fortsatte endda med at købe virksomhedens handsker, efter at hun blev Zarina af Rusland. Den franske dronning Marie Antoinette ønskede sig efter sigende handsker fra Randers på grund af den måde, de fik hendes hænder til at føles bløde og lækre, men også på grund af den genkendelige duft. Denne duft kom fra kalmusblomsten, som munke bragte til Gudenåen i Randers og brugte den i garvningsprocessen. I dag fremstiller virksomheden fortsat handsker og lædervarer af høj kvalitet ved hjælp af traditionelle metoder, der er gået i arv gennem generationer.