Venus og Mars XL fører trøjer til store kvinder

Glider du ikke let og elegant ned i stangtøj? Så prøv trøjer til store kvinder eller tøj i store størrelser hos Venus & Mars XL. De synes, at du må være smart klædt på, selvom du bruger størrelse 42 til 56. Du finder lingeri og trøjer til store kvinder og alt fra hverdagstøj i store størrelser til lækkert selskabstøj. Du får hjælp via et målskema under hvert produkt til køb i webshoppen, og ellers kan du besøge butikken i Rødovre Centrum.

Find trøjer til store kvinder hos Venus & Mars XL

Har du problemer med at finde bh’er og trøjer til store kvinder, når du er en plus size kvinde? Her finder du trøjer i størrelse 42 – 56 og bh’er i størrelse 85C til 120I. Du er sikret god støtte og stropper, der ikke skærer ned i skuldrene. Der er selvfølgelig matchende trusser til i størrelse 42 til 56. Når du vælger skønne trøjer til store kvinder, er det vigtigt, at pasformen er i orden, og ved bh’er er det særligt vigtigt, for hvis barmen ikke sidder, som den skal, kan du få ondt i ryggen. Se tøjet på www.venusogmarsxl.dk.

Selskabstøj til store kvinder, får du i mange farver, mønstre og snit i anerkendte mærker. Med deres udvalg af selskabstøj bliver du elegant til festen. De har alt, feminine kvinder drømmer om af flæser, blonder, glimmer og ensfarvede og mønstrede kjoler i alle længder med og uden slag.

Stilfuldt tøj i store størrelser har de masser af

Det er ikke alle byer, der har tøjbutikker, hvor du kan få tøj i store størrelser, men det kan du i denne butik i Rødovre Centrum. Mange andre kvinder kan lide at prøve deres tøj, før de køber det, og det kan du sikkert også. Når du går ind i butikken for at se tøjet i store størrelser, vil du også finde lækre accessories, som langskaftede støvler med ekstra lægvidde og tørklæder.

Uanset om dit tøj i store størrelser skal være smart hverdagstøj med jeans og trøjer til store kvinder eller selskabstøj, får du den rette vejledning, så du finder det tøj, du ønsker dig.

Lige nu er der tøj i store størrelser på tilbud fra mange kendte mærker. Du kan finde noget, der matcher din stil, uanset om du foretrækker farverige trøjer til store kvinder, eller om du er til afdæmpede farver. Der er for eksempel hverdagstøj, herunder trøjer til store kvinder. Få hjælp af målskemaet under produkterne.

Når du skal købe trøjer til store kvinder eller tøj i store størrelser, bliver du gladest, hvis du tænker i sæt med accessories, som støvler og tørklæder. Gå på opdagelse på www. venusogmarsxl.dk.